2019. augusztus 19., hétfő

Uralkodónő-Császárnő Tarot




Az érzelmek, az elfogadás, a befogadás kártyája. Az erkölcsösség kártyája. A nő, az anya, a család befogadása, elfogadása. A beteljesülés, a termékenység kártyája.

Feladat : Termékenység, új dolgot hozni a világba. Életerő, növekedés, befogadás és a meleg családi fészek megteremtése. Életérzés : Életteliség, bőség, beteljesedés.

Pozitív értelmezés : Szépséget, gyengédséget, szeretetet, kiválasztottságot jelent. Jelentheti még az aratás idejét, gyümölcsöző beteljesülést vállalkozásban, betegségnél gyógyulást, nőknél várandóságot.

Jelezhet még önbizalom növelő helyzetet, gazdag és termékeny ötleteteket, sikert, művészi hajlamot, alkotást, kreativitást, életörömöt.

 Negatív értelmezés : Jelzi a szeretet, a bizalom, az önbizalom és a siker hiányát, a nőiesség és az anyai örömök el nem fogadását.

Eljött a változás ideje, itt az idő, hogy új jövőt tervezzünk magunknak. Képessé válunk hasonló módon adni és kapni, valamint örülni a szeretetnek és a harmóniának. Az Uralkodónő tehát érzelmi telítettséget jelent egy szerencsés kapcsolatban, ami gazdagabbá tesz és helyet biztosít a növekedéshez.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése