2019. augusztus 18., vasárnap

Számmisztika




  1. 1-es szám : Jelenti a kezdeményezőképességet, a vezetői készséget és a kreativitást a szellemi nap hatására! 
  2. 2-es szám : Jelenti az érzelmi képességeket, a diplomáciai készséget, találékonyságot, és az ügyességet! A fizikai holddal áll szoros kapcsolatban! 
  3. 3-as szám : Az egyénben meglévő művészi képességekkel hozható összefüggésbe, a kifejezés lehetőségeit mutatja fel. A Jupiter bolygóval áll kapcsolatban! 
  4. 4-es szám : Az emberi teljesítőképességre utal, megmutatja a munkában kibontakozó és kibontakoztatható lehetőségeket. A fizikai nappal áll kapcsolatba! 
  5. 5-ös szám : Az egyén kifejezőkészségével, észbeli képességeivel, okosságával, rátermettségével, és a jó megérzéseivel van kapcsolatba. Uralkodó bolygója a Merkúr! 
  6. 6-os szám : Az egyénben rejlő békét, harmóniát, lelki egyensúlyt jelöli és a Vénusz bolygóval hozható kapcsolatba! 
  7. 7-es szám : A szellemi és a lelki élettel áll összefüggésbe, az érzelmek tartósságát és a szenvedély erősségét jelöli a szellemi holddal összefüggésben. 
  8. 8-as szám : Jelenti a gyakorlatiasságot, a szorgalma
  9. t, az akaraterőt, a megbízhatóságot. Bolygója a Szaturnusz! 
  10. 9-es szám : Megmutatja, hogy az egyén milyen adottságokkal és képességekkel rendelkezik, mekkora a munkabírása, utal testi erejére és bátorságára. 
  11.  Két nagyon fontos számot kell még majd használnunk az elemzésekben az egyik a 11-es szám, a másik pedig a 22-es. A 11-es szám az 1+1=2 Ez a kettes szám magasabb foka. A Neptun bolygóval áll összefüggésben és segíti az embernek a tisztánlátást. 
  12. A 22-es szám a 2+2 magasabb fokon való ismétlődése, és Plútó bolygóval hozható összefüggésbe. Annak az egyénnek akire ez a szám jön ki, jelent magasabb szellemi képességet, bölcsességet és emberbaráti érzéseket! Az elemzésekhez szükségünk lesz a születési névre, a születési évre, hónapra, napra.  
Egy példa: J Ó Z S E F A T T I L A 1 6 8 1 5 6 1 2 2 9 3 1 1+6+8+1+5+6 = 27 1+2+2+9+3+1 = 18 2 + 7 = 9 1 + 8 = 9 9 + 9 = 18 A végeredmény : 1 + 8 = 9  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése