2019. augusztus 18., vasárnap

3x3lapok








Hűség, Özvegy ffi, Pénz, Szerencsétlenség, Katonatiszt, Ajándék, Szomorúság, Vágy, Kevéspénz- 3x3lapok




Felső sor- ami a fejében, gondolataiban, tudatalatt van
Középső sor- érzelmi viszonya
Alsó sor- ami történik a jelenben
Első oszlop- múlt
Középső oszlop- jelen
Harmadik oszlop- jövő
jobbról-balra ( kereszt) megoldás
Ami a fejében van- Régen dolgozik a munkahelyén ( katonatiszt lap segített), sok éve dolgozhat itt, kitartó, anyagilag is megéri itt dolgozni ( nagypénz) Érettebb kora miatt nem rugalmas változtatni, viszont bölcs, és tudjamit akar, vagyis megfontolt férfi.
Ahogy érez- Azt érzi, hogy munkával kapcsolatosan,most minden tragikus ( szerencsétlenség lap)új pozíció, fizetésemelés nem lesz ( szerencsétlenség-ajándék-pénz) Úgy érzi, hogy instabillá vált a munkahelye, ( szerencsétlenség-katona)
Ami most van, ami most történik-Egy kicsit bezárkózott, magára van utalva ( szomorúság). Egyedül kell megoldania a helyzetet, vágy lapja mutatja, hogy tényleg vágyik a változásra, kizökkenni a megszokott mókuskerék helyzetből, de sajnos nem lesz lehetősége rá ( kispénz), hogy változtasson.
Múlt- A lapok mutatják, hogy régóta nem érzi magát jól a munkahelyén, ami elkedvteleníti ( szomorúság)
Jelen- bölcsen próbálja szemlélni a helyzetét,reális elképzelései vannak, de ezekkel szembe kell néznie, nem elfolytani.
Jövő- a kevés pénz gyengíti az energiákat- Jövedelme marad stabil, fizetésemelése nem várható, vagy csak nagyon minimális.
Kereszt- Hűség-kevés pénz-Mindig van annyi pénze, jövedelme, amennyi a megélhetéshez kell, nyílván ez az ami zavarja, mert többet szeretne.
Szomorúság- pénz- igazán nagy sorsfordulat ami meghozná a nyugalmat, akár anyagiakban is, vagy karrier lehetőséget, ez várat még magára.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése