2020. augusztus 17., hétfő

Férfiak meghódítása.


A kos férfi meghódítása

A Kost a vadászat élteti, ne add könnyen magad. Egy baj van a Kos pasival, hogy a vadászatot is megunja, ha nem sikeres elég gyorsan, simán új préda felé néz. Mit lehet tenni? Kicsit szaladni előle, megtorpanni, aztán más irányba menni. Mint egy pillangó. ha elutasító vagy vele, kemény, azt utálja. Legyél olyan, mint egy Mérleg nő: bűbájos, gyönyörű, de bizonytalan, aki sokat gondolkozik, bele menjen-e a kalandba. A Mérleg a Kos végzete, de bármilyen jegy tudja ezt utánozni. Ja, és legyen rajtad piros ruha!

A bika férfi meghódítása

A Bika nem fog téged levadászni, ha azt szereted, már veheted is a kalapod. Nincs nagy önbizalma a Bika férfinak, és lassan melegszik be. Ráadásul annyira nem is barátkozó. Szóval próbáld meg plátói módon kényeztetni. A Bika élvezi az életet, a problémák egyáltalán nem érdeklik. Ha kellemes vagy, kedves, és lehet veled a réten legelészni, a Bika örök társad lesz. Azért vigyázz, mert van egy fajta Bika férfi, aki igencsak szereti titokban gyűjtögetni a nőket.

Az ikrek férfi meghódítása

Az Ikrek szeret flörtölni, sok dolgod nincs is. Csak kibírni a hideg-meleg játékait, mert az Ikrek elég manipulatív, és a hazudozás sem teljesen idegen tőle. Persze tüneményes tud lenni. Kevesen tudják, de az Ikrek egy dolognak nem tud ellenállni, ha valaki folyamatosan hajlandó a szövegét hallgatni. Vegyél egy mély levegőt, hitesd el az Ikrekkel, hogy csak az ő dumája érdekes az egész világon, és nem szabadulsz tőle többet.

A rák férfi meghódítása

Sajnos fel kell szedni. Mint egy nőt. Romantikával körbevenni, és hagyni, hogy teljesen irracionálisan reagáljon szinte mindenre. ha eltűnik, nem baj, csak az aznapi hold kicsit elrontotta a kedvét. majd visszajön. Sajnos a Rákok egyszerre ragadósak és hűtlenek tudnak lenni. De ha éppen nincs hangulatingadozásuk, jó kedvűek, és szerelmesek, nincs náluk érzékenyebb, odaadóbb szerető a világon. Az ágyban is az egyik legügyesebb jegy.

Oroszlán férfi meghódítása.Legyünk hozzá minél lojálisabbak, csodáljuk őt, minden lehetséges alkalommal mutassuk ki minél konkrétabban, kézzelfoghatóbban azt, amit amúgy is érzünk: nevezetesen, hogy csak vele tudjuk elképzelni az életünket! Az Oroszlánnak hasonlóképpen éreznie kell azt is, hogy férfitársai irigylik azért, hogy olyan partnerre talált, mint Te. Társaságban tehát igyekezzünk csillogni, kitűnni, hogy ránk figyeljenek. Eközben pedig tapodtat se tágítsunk partnerünk mellől, karoljunk bele, simuljunk hozzá, legyünk a szokásosnál is gyengébbek hozzá, hadd lássa mindenki, mennyire elvagyunk telve tőle. Nagyon vigyázzunk azonban arra, hogy csillogásunkkal ne szorítsuk háttérbe őt. Az oroszlán férfi igen jó néven veszi azt is, ha éreztetjük vele, hogy mindenkor szükségünk van segítségére, a támogatására, hogy ő életünk fő támasza, védelmezője. Az biztos, hogy bármilyen körülmény közepette számíthatunk rá, soha nem fog cserbe hagyni minket. Mindeközben azonban paradoxnak tűnő módon kell viselkednünk: kapcsolatunkban át kell vennünk a vezető szerepet, oly módon viszont, hogy eközben inkább a háttérben maradjunk.

A szűz férfi meghódítása

Borzalmasan gyanakvó a Szűz férfi. csak akkor fog ezerrel rád hajtani, ha úgy érzi, gyakorlatilag semmi esélye. Ha úgy érzi, lehet köztetek valami, máris visszafogja magát. Ennek az az oka, hogy párkapcsolatban nagyon adakozó, és védi a szolgálatkész lelkét attól, hogy kihasználják. De minek nem tud ellenállni? Felejtsd el a szexis ruhákat, hiszen a Szűz teljesen ki tudja kapcsolni a libidóját. Viszont ha elhiteted vele, hogy ő a legokosabb, minden probléma legjobb megoldója, örökre veled marad.

A mérleg férfi meghódítása

Rohand le, másképp esélyed sincs. A Mérleg férfi tüneményes, szórakoztató, általában gyönyörű, okos és remek az ágyban. Viszont sajnos az ideális szerelmet keresi. Szinte senki nem jó neki. Meg se próbálj neki megfelelni, csak szépen ne hagyd tovább ábrándozni a semmi után. De aztán készítsd minden tehetséged, mert valószínűleg a jövőben mindent neked kell intézni, eldönteni, sőt rossz esetben fizetni. Ezek túl hétköznapi dolgok a szépség szerelmese Mérlegnek.

A skorpió férfi meghódítása

Vigyázz, mit kívánsz. Egy Skorpiót borzasztó nehéz megszerezni, de aztán szinte lehetetlen szabadulni tőle. Alapvetően a Skorpiók tudják, kit, mit akarnak. Vannak olyan szemtelenek, hogy olyanok fejét is szívesen elcsavarják, akikkel nincsenek komoly szándékaik. Élvezik, hogy függőséget okoznak a nőkben. A Skorpió férfinél nincs jobb szerető, de képes az életed minden részét irányítása alá venni, ami sok nőnek nem való. Azzal szerezheted meg, ha elhiteted vele, hogy ő az egyetlen, kiválasztott férfi az életedben, de mégis meghagyod a szabadságát. Mert ő azt nem adja, hiába adod te oda a tiédet.

Nyilas férfi meghódítása

Látszólag a szabadság szerelmese, de a Nyilas férfi a maga módján elég ragadós. Ágyba vinni a legkönnyebb az összes jegy közül. Mivel nem túl sebezhető és lelkis, nincs mitől félnie, minden nővel elmegy, aki csak szeretné. Tulajdonképpen, ha békén hagyod, szárnyalgathat, akkor veled is marad, igaz, sok segítségre ne számíts tőle. A haverok, a nagy igazságok és a kaland mindig fontosabbak lesznek neki nálad. A Nyilasnak senkire sincs szüksége, rád sem, de ha valahol ott ragadt, nehezen mozdul el.

A bak férfi meghódítása

A Bak férfi mindig el fog látni mindennel, amire szükséged van. Semmiben nem szenvedsz hiányt. Viszont pont ezért nagyon megnézi, kivel áll le. A Bak férfi ritkán kalandozik, a párkapcsolatot szereti, abban viszont válogatós. Ha nagyon sikeres Bak, akkor egy igazi házi tündér feleségre vágyik, ha kicsit lustább Bak, akkor előfordul, hogy egy sikeres nőt akar magának, akivel ő is magasabbra juthat. A kommunikáció nem erősségük. A Skorpiók tudják legjobban lebontani a magas Bak falakat, tőlük kell eltanulni, hogy kell: édes szavak, manipuláció.

A vízöntő férfi meghódítása

Legyél a barátja. Ennyi. Soha többé nem veszíted el. De ez sosem lesz párkapcsolat. A vízöntő arra alkalmatlan, viszont vannak nők, akiknek ez a baráti viszony is megfelel. A vízöntő nem egy Paganini az ágyban, de a kissé extrém sztorikkal fel lehet hergelni. Ha erősen szexuális nő vagy, azért keresgélj máshol!

A halak férfi meghódítása

Annyira irracionálisak, hogy nem is igen van recept. Mindenesetre, ha megtetszel egy halaknak, az még semmit sem jelent, lehet, hogy egy hónap múlva eltűnik, és sose látod többet. ha viszont összejöttök, lehet, hogy örökre körülötted marad. Akkor is, ha elváltok, újranősül, téged azért nem szívesen ereszt. Állítólag érzékeny, érzelmes jegy, de elég hideg tud lenni, ha éppen szabadulni akar valami kellemetlenség elől.

TJ

 

 

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése